dinsdag 31 december 2013

Tweeduizendveertien

Lieve bloglezers out there.

Allemaal alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst. Passen jullie op met rotjes? Doen jullie niet te wild met de alcohol? Passen jullie op als je op de fiets springt? Tante Stella aan het woord. Nee serieus, vreet je alsjeblieft misselijk aan olieflappen en appelbollen en doe vooral niet te scheutig met de champagne, want het is nu nog 2013 dus het mag! Vanaf 2014 gaan we natuurlijk allemaal minder snoepen, minder drinken, meer sparen en dus minder uitgeven and so on. Jaaahaa. Gaan we echt doen! Echt waar! Echt!

Hoe ik mijn Oud & Nieuw vier? Zometeen naar de stad met mijn beste vriendinnetje -die shopverslaafd is en dus naar de stad wil onder het motto 'geld uitgeven'- daarna richting oom en tante om lekkere verse tomatensoep te eten en te zingen -fijn, een muzikale familie- en daarna met lieve Jim op de bank als het 0.00 wordt om de rest van de avond in m'n pyjama op de bank te zitten en hoogstwaarschijnlijk ons repertoire uit te breiden, films te kijken en met Pucky te kroelen. Als ze niet achter de schotten op zolder verstopt zit vanwege de knallen. Arm poezenbeest. Oja, en dat alles met champagne en sterretjes, uiteraard.

Ik heb er zin in. 2013 was een fijn jaar, waarin ik veel heb geleerd en gezien. Ik heb echt veel geleerd, en daarom mijn VWO diploma gehaald! Maar ook veel geleerd in de bredere zin van het woord. En in 2014 ben ik van plan nog veel meer te gaan leren. In 2013 zag ik Madrid, Cannes, Monaco, Kroatiƫ, Amerika, Oostenrijk, London. Wauw. Ik mag echt niet klagen. Doe ik ook niet. Was ik ook niet van plan ook, trouwens. Ik hoop dat 2014 me net zoveel brengt. En ik hoop dat het ook veel moois aan jullie allemaal brengt. En ik blijf lekker bloggen. Dank jullie zo super mega veel wel voor het lezen en reageren en misschien zelfs volgen! You couldn't make me any happier!

Lieve rommelige kusjes,
Stells.

2 opmerkingen:

  1. Wat mooi geschreven Stella! Wat heb je veel mooie plaatsen gezien. Ik heb je blog met plezier gelezen en dat blijf ik zeker doen :) Heb je fijne films gekeken? XXX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, wat lief! As I said, maakt me echt heel erg blij! Ik heb New Year's Eve gekeken, of course, hihi. Ik hoop dat jouw avond ook fijn was! Veel liefs!

      Verwijderen

Voor elke reactie krijg je een knuffel en een plak tattoo. En een kusje. En een koekje. Omdat je lief bent. En dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.