woensdag 4 december 2013

Vier december tweeduizend en dertien | Stella is jarig!

Er is er een jarig, hoera hoera, dat kun je niet echt zien maar wel merken want ik zeg het veel te veel, dat ben ik! Dat vinden wij allen -nou ja, vooral ik- zo prettig ja ja, en daarom zingen we -m'n ouders vanochtend, heel lief- blij blij blij! Ik leve lang -dat hoop ik althans!- hoera hoera, zij leve lang -ja, echt heel graag- hoera hoera, zij leve lang -nu al 19 jaar jongens- hoera hoera. Oké ik stop al.


Ja, ik ben jarig. En het begon allemaal gisteren avond om 0.00. Ik kreeg een lieve voice message van een goeie vriend, veel lieve berichtjes van mijn beste vrienden en vriendinnen en pap en mam hadden de slingers al opgehangen. Natuurlijk kon deze miep niet slapen. En toen ik snel nog even Facebook checkte zag ik dat een Bulgaars klasgenootje in zijn beste Nederlands had geprobeerd mij een fijne verjaardag te wensen. Lief! Made my day.

Ook vanochtend werd ik met een big smile wakker met nog meer lieve berichtjes! En een heerlijk ontbijtje van pap & mam. Ik ben echt ontzettend verwend en om bepaalde redenen denk ik niet dat het gepast is om zomaar op mijn blog te zetten wat ik heb gekregen, want ik ben echt heel erg verwend en daar ben ik me ontzettend bewust van en ik wil niemand een rot gevoel geven of laten denken dat ik ermee op probeer te scheppen. I'm not that kind of girl. Jullie komen het binnenkort vast wel te weten, want ik ben veel te enthousiast, maaaar nu nog even niet. Spanning en sensatie jongens!

Ik wilde eventjes op mijn blog openlijk uiten hoe blij ik ben met alle lieve mensen om me heen, dat ik vandaag alweer gezond negentien jaar mag worden en dat ik niet kan wachten op vrijdag en zaterdag wanneer ik het voor familie en vrienden vier. Ik kan niet wachten iedereen weer te zien!

Lieve rommelige kusjes,
de jarige Jet.

2 opmerkingen:

  1. Jaaaaaa, GEFELICITEERD! De jaren beginnen te tellen nu! ;) En wat lief dat je blogt over je lieve familie en vrienden! Heb je een leuke dag gehad?

    BeantwoordenVerwijderen

Voor elke reactie krijg je een knuffel en een plak tattoo. En een kusje. En een koekje. Omdat je lief bent. En dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.