donderdag 2 januari 2014

De liefde tussen mij en mijn favoriete mok

Ik zit hier, zoals altijd, groene thee te drinken en een beetje op mijn lieve MacBook te rammelen. Ja, ik moet leren. Nee, ik vind het niet echt leuk, maar it has to be done! En het is Branding, dus het is ook wel weer interessant. Joepie! Enzo. Dus ik zit thee te drinken, en ik bedenk me ineens, deze mok en ik hebben een heel verhaal. Laat ik daar eens mijn bloglezers mee gaan lastig vallen, omdat ik ze zo lief vind.


Mijn mok is eigenlijk simpel. Het design is zoals alle andere mokken. Maar de plaatjes he, die doen het hem. Mijn mok is namelijk bezaaid met kleine afbeeldingen van de voorkanten van alle LP's van de enige echte BEATLES. Ja echt. En laten de Beatles en ik nou echt van elkaar houden. Ja, nog even Stella, keep on dreaming.

Ik weet al vanaf hummeltje af aan wie de Beatles zijn. Althans, ik ken hun liedjes. Mijn vader is fan, en op weg naar elke wintersport werden de CD'tjes en later de MP3'tjes dood gedraaid. Rest in peace.
In ieder geval, ik kende dus langzamerhand de melodietjes en langzaam aan ook de teksten.

Dan moet je op school een PWS schrijven. Weet je wel, zo'n eind werkstuk waarvan je er intens tegenop ziet, maar als het eenmaal gebeurd is dan viel het op zich wel mee. Ik deed het samen met een vriendin die ik al lang kende. We besloten al snel dat we de vakken Engels en muziek wilden combineren. En daar rolde dan het onderwerp uit. The Beatles.

Dus wij aan de slag met die vier kerels. En het was ploeteren. En veel luisteren. Heel veel luisteren. Conclusie; Die mannen zijn echt geweldig. Natuurlijk ben ik niet fan van alle muziek. Maar er zitten echt leuke, mooie nummers tussen!

Als cadeautje heb ik toen deze mok aan mijn vader gegeven. Maar eigenlijk heb ik hem nu een beetje toegeĆ«igend. Oeps! Ik vind hem zo zo zo leuk. Hij ziet er een beetje retro uit, of hoe je dat dan ook zegt. Nou, goed, dit was dan mijn blog post over een mok. Binnenkort verwacht ik mijn creatieve brein weer terug van vakantie, dus hang on in there for a while. Oh, en aangezien ik nog geen spiegelreflex baby heb gekregen, ik ben nog niet eens zwanger helaas snik snik, heb ik maar een foto van internet gehaald. Van het printje, niet van de mok. Die foto's waren allemaal niet echt blog-waardig. Perfectionist Stella.

Hebben jullie ook een favoriete mok inclusief zo'n random verhaal?

Lieve rommelige kusjes,
Stells.

2 opmerkingen:

  1. Hahaha leuk verhaal! Ik heb niet echt een speciale mok. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Nee, ik denk ook echt dat ik een geval apart hierin ben, hihi! Liefs, en dankjewel voor je reactie! Jeei!

      Verwijderen

Voor elke reactie krijg je een knuffel en een plak tattoo. En een kusje. En een koekje. Omdat je lief bent. En dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.