woensdag 3 september 2014

Stella volgt de trend

Oké, sinds een aantal dagen hier op Aruba -waar ik nog was, toen ik dit schreef- heb ik het bloggen via de app ontdekt en heb ik een heel legertje aan posts geschreven en klaargezet. Maar, de weken hiervoor deed ik, naast lezen en een beetje in het zwembad of in de zee pruttelen en drijven, vrij weinig. En een bezige bij als moi kan eigenlijk gewoon heel slecht tegen 'niks doen'. Dus ik probeerde ook hier vanalles te bedenken wat me af zou leiden. Niet echt met succes.

Toen mijn boekenstapel ook beangstigend snel bleek te krimpen, raakte ik al helemaal in paniek. Gelukkig zit er een heuze Bruna Bookstore op het eiland, compleet met Nederlandse boeken. Daar stapten we dus maar eens even binnen. Ik kocht nog twee boeken, en mam ook nog één, dus mijn karige stapeltje ligt er weer wat gelukkiger bij. Maar, ik kocht dus nog wat.
Ik kwam het 'Creatief kleuren voor grote mensen' boek tegen. De paarse. En daar wist ik al aardig wat vanaf, door mijn niet-verzadigbare interesse in Bloggerland. Velen hadden al zo'n therapeutisch boekje aangeschaft, dus ik dacht; 'Nu is het mijn beurt om eraan te geloven!' Het schijnt erg rustgevend te zijn. Precies wat ik nodig had.

Inmiddels heb ik één 'kleurplaat' ingekleurd. Het resultaat houd ik liever -en ook heel wijselijk- voor mezelf. Het werkt inderdaad ontspannend. Ook al lijk ik altijd wel weer een manier te ontfutselen om ergens iets frustrerends aan te vinden, namelijk; welke kleur dat vakje of bloemetje nou eens moet zijn, omdat ik alle kleuren voor m'n gevoel al teveel heb gebruikt. Mijn doosje kleurpotloden bestaat dan ook maar uit 12 kleuren, waarvan ik bruin en zwart niet gebruik. Tsja. 

Toch ben ik blij met deze aangename afleiding. Of het kleurboek blij is dat het door mij gekocht is, is een ander verhaal. Wat ik nu niet ga vertellen. 

Lieve rommelige kusjes,
Stells.

1 opmerking:

  1. Het leek me eerst niets maar ik moet zeggen dat het me nu toch ook best leuk lijkt om af en toe even doelloos te kunnen kleuren. Beïnvloedbaar? Nehh…. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Voor elke reactie krijg je een knuffel en een plak tattoo. En een kusje. En een koekje. Omdat je lief bent. En dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.