vrijdag 5 december 2014

Waarom je 20 moet worden als je een Stella bent

Omdat je dan met je leuke huisgenootjes heerlijk uit eten gaat de avond ervoor. Omdat je dan chocolade-truffel-taart mag eten. Omdat je die avond om 24.00 wordt gefeliciteerd door mam, pap, Jim en David -een van je beste vrienden- en dan ook nog wordt gebeld door je beste vriendin. Omdat je dan duizenden lieve, leuke Whatsapp en Facebookberichtjes krijgt. Inclusief opgenomen stukjes en liedjes en filmpjes. Echt waar. Omdat je dan lekker met je mam naar de Intratuin gaat om daar rond te neuzen bij de kerstspulletjes en een lekker broodje eet. Omdat je dan een fijn ontbijtje krijgt met warme broodjes en leuke cadeautjes. Omdat je überhaupt met alles heel erg verwend wordt. Omdat je dan allemaal lieve berichtjes krijgt van mede-bloggers! En zelfs een Laura en Dina die voor je gaan zingen! Omdat je hele kamer dan vol ligt met ballonnen als je 's avonds thuis komt. Omdat je om diezelfde ballonnen dan helemaal in een scheur kan liggen met je huisgenootje terwijl de klok langzaam naar het moment tikt dat je niet meer jarig bent. Omdat je dan lekker uit eten gaat -nog een keer!- met pap, mam en Jim. Mjammie, een biologisch biefstukje met lekkere, knapperige frietjes. Die gaat er wel in hoor! Omdat je dan de volgende dag nog een cadeautje krijgt van je huisgenootjes -ja, NOG een verassing- en na college ook nog eens lekker wat gaat drinken met studievriendinnetjes. Omdat je dan naast je vriendje wakker kan worden, met muziek in verjaardagssfeer.

Omdat je dan gewoon een ontzettende bofkont bent. En dat ben ik.

 Ben jij een van die lieverds die mij op welke manier dan ook een leuke dag heeft bezorgd -Ja, berichtjes en tweest en reacties en alles tellen ook voor 45823402340 procent mee!- dan echt ontzettend heel erg super mega dankjewel. Echt. 


10 opmerkingen:

 1. Oh wat een heerlijke post. Om helemaal blij van te worden! Happy birthday to you!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke post om te lezen!! Gefeliciteerd!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word er vrolijk van :-) Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig artikeltje om te lezen! Happy birthday <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijn artikel. Dit is wat ik nou ook altijd zo fijn vind aan jarig zijn. De liefde -oei dat klinkt echt heel cliche kotserig-. Maar wat fijn dat je zo'n fijne verjaardag hebt gehad! Van harte gefeliciteerd nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan niet genoeg herhalen hoe geweldig jij schrijft én, nog belangrijker: hoe geweldig jij bent. Je hebt al die lieve, leuke dingen van gister helemaal verdiend! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal fijn. Zoals een verjaardag hoort te zijn dus. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat fijn om te lezen dat je zo'n leuke dag hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lucky you, nog gefeliciteerd met je verjaardag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oohh dat klinkt echt als een perfecte verjaardag! Nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Voor elke reactie krijg je een knuffel en een plak tattoo. En een kusje. En een koekje. Omdat je lief bent. En dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.