Over mijn blog

In 2011 ben ik nietsvermoedend en niet bewust van de blogger-wereld als klein, onervaren schrijf addicted meisje enthousiast begonnen met bloggen. Ik begon in het Nederlands, maar ik ben vrij snel overgestapt op Engels. Dit heb ik toentertijd gedaan omdat ik een Engelse lord aan de haak geslagen had die me diamanten zou brengen op zijn white horse als ik in het Engels zou bloggen. HA. Ik wilde gewoon iets hebben om later op mijn CV te zetten. Toch ben ik op 11 november 2013 overgestapt op Nederlands. Ik vind het heerlijk. Mijn hele CV boeit me geen drol meer. De enige dingen waar ik me nu op focus is het creëren van smiles op mijn lezers' gezichten en de enorme smile en de vlinders in mijn buik die ik krijg als ik trots ben op een post, een reactie krijg en/of ik weer wat HTML'erigs heb uitgevogeld om mijn lay-out wat meer eigen te maken. Bloggen is een passie, en ik voel het in mijn grote teen en linkerbil. -Omdat hart en nieren zo mainstream zijn in dit spreekwoord-.

Mijn blog is vernoemd naar een rommeltje. Mijn rommelhoekje en ik. De volledige naam is dan ook "Mon débarras et moi". Ik denk dat het ook daarom is dat ik geen echte categorieën heb. Geen vaste dagen. Geen vaste aantallen als het neerkomt op artikelen. Ik ben een echte rommelkont. Mijn blog is een weerspiegeling van mij. That's it.


2 opmerkingen:

Voor elke reactie krijg je een knuffel en een plak tattoo. En een kusje. En een koekje. Omdat je lief bent. En dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.