Over mij

Mijn naam is Stella, maar de meesten noemen me Stel. Ik ben twintig jaar, en als ik mezelf in zes woorden moest beschrijven zou ik zeggen; gemotiveerd, dromer, muziek, lijstjes-maker, emotioneel en liefhebbend. Ik hoop dat iedereen die mij in levende -ontzettende sexy, hihi, grapje- lijve kent, dit kan beamen.

Zo niet, dan ga ik nu maar eens proberen daar op een interessante manier verandering in te brengen. Ik ben dus een muziekliefhebbende, overgevoelige krullenbol die altijd wel een reden heeft om zich vol te proppen met lekker eten. Ik heb na het behalen van mijn VWO diploma gekozen om Communicatie te studeren op het HBO, in het Engels. Toch heb ik na het behalen van mijn propedeuse de keuze gemaakt te stoppen en naar de universiteit te gaan. Taalwetenschap it is. Een heel andere benadering van het begrip communicatie, en toch wat meer iets voor moi

Naast communiceren, en vooral schrijven, heb ik vele andere hobby's. Op nummer 1 staat toch echt muziek. Ik speel dwarsfluit, een beetje piano, een beetje ukelele en als zout op de frietjes is zingen mijn allergrootste passie. Omdat ik zo'n onzeker miepje ben, zing ik niet erg veel voor anderen. Maar, als ik optreed dan herinner ik me weer hoe belangrijk het voor me is. 

Om terug te komen op de hobby's -jullie merken wel waarom mijn blog vernoemd is naar de grote rommel die ik altijd veroorzaak; ik spring van de hak op de tak- heb ik er nog wat meer in petto. Ik houd van koken, bijvoorbeeld. Ik doe het alleen niet zo vaak. Verdorie, het studentenleven, ik ben een echte boekenwurm geworden. En nee, helaas geen romantische boeken. Ik heb het over schoolboeken, die zitten aan me vastgekleefd en lopen me overal achterna. Ik ben gek op dingen doen met vriendinnen. Daarbij mag shoppen absoluut niet ontbreken. Wat ik voor de rest allemaal leuk en/of interessant vind, dat zal allemaal op deze blog verschijnen.

Lieve rommelige kusjes,
Stells.

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Wat voor muziek zing je het liefste?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het liefste zing ik ballads, daar is mijn stem echt een beetje 'voor gemaakt!'. Daarnaast houd ik altijd graag klein en akoestisch! Wat leuk dat je dat vraagt, hihi! Liefs!

   Verwijderen
  2. Ja is altijd leuk om te weten :) ballads zijn altijd mooi om lekker laag te zingen, heerlijk. Ik vind elf 'dream a little dream of me' héérlijk om te zingen! Begint lekker laag en wordt ietsjes hoger :)

   Verwijderen
 2. Wat ben je toch een heerlijke harrewar Stella :)

  liefs,
  the always unknown Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé, die kende ik nog niet, hihi! Das een nieuwe omschrijving van mij! Dankjewel, lieeeef! Liefs!

   Verwijderen
 3. Hoi Stella,

  Wat leuk om te zien dat jij ook dwarslfuit speelt, een beetje piano en zingt! Ik herken mijzelf er helemaal in!

  Verder heb ik jou genomineerd voor een Liebster Award! Je kan de uitleg op mijn blog lezen, hopelijk vind je het wat tof :D
  http://featuringhermione.wordpress.com/2014/01/22/liebster-award/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps, ik denk dat ik mijn favoriete blog ontdekt heb vandaag... Je schrijft geweldig leuk!!

  Kusjes, Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, wat ontzettend lief! Dankjewel! <3 Liefs!

   Verwijderen

Voor elke reactie krijg je een knuffel en een plak tattoo. En een kusje. En een koekje. Omdat je lief bent. En dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.